Filloas

0 vots
Filloas

INGREDIENTS:

  • Mig litre de llet
  • mig litre d'aigua
  • 500 grams de farina
  • 100 grams de sucre
  • 2 ous
  • cansalada de porc o mantega
  • sal

Així es prepara: Batem els ous amb la llet, l'aigua, el sucre i un pessic de sal. Afegim a poc a poc la farina, remenant bé perquè vagi espessint i no apareguin grumolls. Deixem reposar la mescla una hora. A continuació, untem una paella amb una mica de cansalada o mantega i la posem al foc a temperatura mitjana. Amb un cassó, aboquem una mica de massa fins que cobreixi el fons. Quan veiem que la massa deixa d'estar líquida, amb l'ajuda d'una espàtula o amb els mateixos dits (agafant per les vores, però amb compte, que crema) donem la volta a la Filloa perquè es dauri per l'altre costat. Un cop feta, la traiem i la podem omplir de melmelada, crema de cacau, nata o trossos de fruita. Sola, amb una mica de sucre glas per sobre, també estan excel·lents.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...