Tallarines amb bolets i espàrrecs de marge

0 vots
Tallarines amb bolets i espàrrecs de marge

INGREDIENTS:

  • 250 g de tallarines
  • 400 g de bolets variats
  • 400 g d'espàrrecs de marge
  • 2 grans d'all
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • Formatge ratllat
  • julivert
  • sal

Els bolets es netegen i es tallen en trossos no massa petits. Els espàrrecs es netegen i trossegen d'una mida similar als bolets.
 
En una cassola amb oli es sofregeixen els alls, tallats a làmines. Quan comencen a daurar es treuen. S'afegeixen els espàrrecs i els bolets, s'assaonen amb sal i pebre i se'ls afegeix la culleradeta de suc de llimona. s'aboquen
un parell de cullerades d'aigua, es tapa i es deixa coure a foc lent durant 15 minuts.
 
En una olla amb abundant aigua amb sal es cou la pasta, fins que estigui al dente; s'escorre molt , es posa en una font de servir i es barreja amb la preparació de bolets i espàrrecs.
 
Se serveix molt calent, empolvorat amb formatge ratllat i julivert picat.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...