Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

0 vots
Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

INGREDIENTS:

  • Llet, 250 cl
  • Rovells pasteuritzats, 100 g
  • Sucre, 50 g
  • Pasta de torró, 150 g
  • Fulles de gelatina, 4 unitats
  • Nata muntada, 300 cl
  • PLANXA 
  • PA 
  • DE 
  • PESSIC, Xocolata, 250 g
  • Nata, 115 cl
  • Llet, 150 cl
  • Sucre, 250 g

En primer lloc, s’ha d’escalfar la llet. Tot seguit, cal posar a escaldar els rovells batuts amb el sucre, i coure-ho durant un minut. Després, tirar-ho a la pasta de torró i anar barrejant amb les fulles de gelatina hidratades. Es deixa refredar la pasta fins a la temperatura de 35ºC i barrejar-ho amb la nata muntada a sobre la nata i barrejant de forma envoltant a poc a poc.

A continuació, cal omplir els motlles, als quals, prèviament, haurem posat una làmina de planxa a sota. Per acabar, ho refredem al congelador i ho reservem. Per a la salsa: s’han de fondre tots els ingredients al foc mentre es remena. Llavors, es reserva.

Presentació del plat: Es presentarà amb uns fruits secs garrapinyats, al costat la bavaresa i al damunt, i sobre el plat, la salsa de xocolata. Observacions: Si la salsa està massa calenta, pot fondre la bavaresa.
 

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...