Lasanya de verdures

0 vots
Lasanya de verdures

Aquesta fàcil i divertida recepta farà les delícies dels més petits i no tan petits

INGREDIENTS:

  • 3 albergínies
  • 1 carbassó
  • 6 tomàquets de pera
  • Xampinyons en làmines
  • 6 talls de pernil serrà o pernil dolç
  • Formatge tendre en rodanxes
  • Formatge ratllat per gratinar

Agafem un recipient apte per a forn, i untem el fons amb oli, fent una fina pel·lícula.
Tallem les albergínies a làmines, i les submergim en llet, durant una hora aproximadament. Les albergínies substituiran les làmines tradicionals de pasta de la lasanya
.

A continuació, laminem la resta de verdures, i procedirem al muntatge de la lasanya. Primer, l'albergínia laminada. Hi muntem a sobre una capa de rodanxes de carbassó, una capa de rodanxes de tomàquet, unes làmines de formatge, una talls de pernil serrà, o york, al gust, una altra capa de rodanxes de tomàquet, unes làmines de xampinyons, i empolvorem per sobre el formatge ratllat.

Les verdures es salen al gust, tot i que si fem servir pernil serrà, pràcticament no cal afegir-hi sal.

Ho introduïm al forn, a uns 180 graus, durant uns 12 minuts, vigilant el forn, que apagarem quan la verdura estigui tendra.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...