Alvocats al forn

2 vots
Alvocats al forn

INGREDIENTS:

  • Ingredients per a 4 persones: 2 alvocats
  • 12 filets d'anxova
  • 1/2 ceba
  • Formatge per fondre
  • tàperes
  • Crema de llet
  • Salsa tabasco
  • llimona
  • Oli.

Un cop rentats i secs, els alvocats s'obren per la meitat i se'ls treu el pinyol. Es buida la major part de la seva polpa, tenint cura de no trencar la pell, i es pica molt menuda. Amb la polpa picada, les anxoves trossejades, mitja ceba picada molt fina, les tàperes, la salsa tabasco, la crema de llet i l'oli es prepara una barreja homogènia. Ruixant amb llimona, s'utilitza per omplir les barquetes d'alvocat. Per sobre de cadascuna d'elles es distribueixen petites porcions de formatge per fondre. S'introdueixen al forn, prèviament escalfat a 200 graus, i es deixen gratinar fins que el formatge es fongui.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...