Tartaleta fina de poma

0 vots
Tartaleta fina de poma

INGREDIENTS:

  • Pasta fullada congelat
  • 1/2 poma
  • 1 cullerada de compota de poma
  • 1 culleradeta de melmelada d'albercoc, 1 cullerada de conyac
  • Suc de llimona

La poma es pela, es talla en làmines molt fines i es posa en un bol amb unes gotes de llimona, el brandi i un rajolí d'aigua. La massa de pasta de full s'estén amb el corró pastisser sobre una superfície de marbre enfarinada fins a deixar-molt fina; amb ajuda d'un got es tallen cercles, que es punxen amb una forquilla i es cobreixen, primer, amb compota i, després, amb làmines de poma.


Quan totes les cassoletes estiguin preparades, s'introdueixen al forn -preescafat- durant 20 minuts o fins que estiguin daurades. Ja daurades, es treuen, es pinten amb una mica de melmelada d'albercoc alleugerida i es gratinen al forn durant cinc minuts. Sense més, es serveixen.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...