Salsa romesco

1 vot
Salsa romesco

L'acompanyament perfecte per als calçots

INGREDIENTS:

  • 2 nyores
  • 1 got de vinagre
  • 1 got d’aigua
  • 3 tomàquets escalivats
  • 1 ceba escalivada
  • 50 g d’ametlles
  • 50 g d’avellanes
  • 50 g de pinyons
  • 1 cabeça d’alls
  • oli d’oliva

Per preparar la salsa de romesco estova les nyores amb el vinagre i l’aigua, les poses al foc i redueixes el líquid fins que en quedi un terç.

 

Fregeix els fruits secs, cada un separadament, i els poses en una cassola on ja tens el tomàquet, la ceba i l’all bo escalivats i pelats. Hi afegeixes l’oli amb el qual has fregit els fruits secs i ho passes per un túrmix fins que quedi una salsa ben fina.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...