Torrijas

0 vots
Torrijas

Plat típic de Setmana Santa

INGREDIENTS:

  • 1/2 litre de llet
  • 12 cullerades de sucre
  • 1 ou batut
  • llesques de pa
  • Per a l'almívar
  • Aigua, sucre, canyella en branca, vi blanc de qualitat.

En un pot amb llet bullint es barregen les 12 cullerades de sucre i l'ou batut. Tot això ha de fer-se lentament, amb molt de compte i remenant contínuament. En aquesta barreja, ja freda, remullem les llesques de pa fins que estiguin ben xopes. Es treuen i es fregeixen directament en oli no massa calent.

 

A part, es prepara un almívar fluix amb aigua, sucre, vi blanc molt bo i una branca de canyella (que després es treu). Amb ell es banyen les llesques amb ou ja disposades en una font adequada.

 

Font: Agències/Redacció/EFE

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...