Salsa de cava

0 vots
Salsa de cava

Aquesta salsa serveix per acompanyar peixos , especialment el llenguado i el gall de mar.

INGREDIENTS:

  • 1 got de cava
  • 1 alvocat molt madur
  • 1/2 tassa de nata líquida
  • 1 ceba mitjana
  • estragó
  • pebre
  • oli d'oliva
  • sal.

En un recipient amb tres cullerades d'oli es fregeix , a foc molt lent i durant 15 minuts , la ceba "molt picada ", unes fulles d'estragó " també picades " i el cava .

Un cop fet això , s'afegeix la nata líquida i es manté al foc fins que s'hagi reduït una mica.

S'agrega l'alvocat "desossat, pelat i trossejat" , es passa tot per la batedora afegint un raig d'aigua perquè la salsa no quedi molt espessa i s'assaona amb sal i pebre al gust.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...