Salsa mussolina

0 vots
Salsa mussolina

Combina molt bé amb els mateixos aliments que la salsa maionesa

INGREDIENTS:

  • 2 rovells d'ou
  • 150 g de mantega
  • 2 cullerades de nata
  • 1/2 llimona
  • pebre
  • sal.

Els dos rovellos d'ou es barregen en un recipient amb dues cullerades d'aigua freda , es posen a foc lent o al bany Maria i es remena sense parar fins a obtenir una crema espessa i escumosa.

A continuació , i sense deixar de remenar, s'agrega , a poc a poc , la mantega fosa i el suc de la llimona , i s'assaona amb una mica de sal i pebre , es passa per un colador fi i es manté al bany Maria uns minuts més . En el moment de servir-la, s'afegeix la nata "si és líquida espessa una mica amb la batedora.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...