Vins i caves

3 Finques Castell Peralada 2010

3 Finques Castell Peralada 2010

Per a l’elaboració d’aquest vi, Castell Peralada utilitza raïm de 3 de les seves Finques de l’Empordà, de condicions geològiques diverses. Merlot de Pont de Molins, Garnatxa i Samsó de La Garriga i Cabernet Sauvignon de Malaveïna. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.

VEURE FITXA
3 Finques Mediterrani Castell Peralada 2011

3 Finques Mediterrani Castell Peralada 2011

Per a l’elaboració d’aquest vi, Castell Peralada utilitza raïm de 3 de les seves Finques de l’Empordà, de condicions geològiques diverses. Merlot de Pont de Molins, Garnatxa i Samsó de La Garriga i Cabernet Sauvignon de Malaveïna. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.

VEURE FITXA
5 Finques Castell Peralada 2008

5 Finques Castell Peralada 2008

Castillo Perelada té a l’Empordà 5 Finques de condicions geològiques diverses. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.

VEURE FITXA
A mi manera 2011

A mi manera 2011

És el millor vi de maceració carbònica que s’ha tastat mai

VEURE FITXA
A21

A21

Negre jove Nota de tast: Vi jove afruitat, suau, alegre, amb la tanicitat i acidesa cor­rectes. Un bon producte per a­ a­com­­pa­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­nyar carns [..]

VEURE FITXA
Airam Dolç

Airam Dolç

Celler: Espelt de Vilajuïga Varietats: Lledoner negre i lledoner roig   Denomin. d’Origen Empordà Nota de tast: Vi dolç natural de color de la fusta de cirerer. [..]

VEURE FITXA
Alonso del Yerro 2009

Alonso del Yerro 2009

Aquest és un vi que no podem deixar de conèixer de la zona més privilegiada de la Ribera del Duero, la de Roa a Anguix. Fruit de la il·lusió del matrimoni Javier Alonso i Maria del Yerro per apostar per questa zona per les seves qualitats geoclimàtiques. Amb l’estímul de voler fer grans vins van contractar un dels millors consultors vinícoles del món, Stéphanne Derenoncourt. Expert en terroirs i gran enòleg, estudia els sòls i les arrels i divideix el terreny en 26 parcel·les que verema i microvinifica separadament. D’aquesta exigència i meticulositat ha produït aquesta anyada 2009 plena, amb

VEURE FITXA
Ànima de Picapoll

Ànima de Picapoll

L’Ànima de Picapoll és el nou producte que acaba de treure al mercat el celler Abadal. Un destil·lat de 42º vol. elaborat a partir de la brisa derrapada del picapoll del 2011. Ja [..]

VEURE FITXA
Anubis negre

Anubis negre

Nota de tast: Net i brillant, de color robí intens amb matisos teula. Aromes complexes de les varietats que el caracteritzen, i de criança. Tànic, arrodonit i llarg en boca. Maridatge [..]

VEURE FITXA
As de copes Cabarnet Sauvignion

As de copes Cabarnet Sauvignion

Seleccionant les vinyes conreades en espatllera i amb una lleugera sobremaduració la Cooperativa de Salelles produeix aquest vi de cabarnet sauvinyion que desprès d'una curta [..]

VEURE FITXA
As de copes Macabeo

As de copes Macabeo

Seleccionant les vinyes cultivades de manera tradicional i escollint els millors raïms de Macabeu, veremats en el moment oportú; i fermentats a temperatura controlada, la Cooperativa [..]

VEURE FITXA
Balduino y Fabiola 2007

Balduino y Fabiola 2007

Al llarg de les dècades, els vins i caves de Castell Peralada s’han servit a la taula de molts personatges històrics, havent tingut l’honor d’ésser seleccionats en banquets de gran relleu social com el de la coronació de S.M. el Rei Joan Carles I, els de les bodes dels reis Fabiola i Balduino de Bèlgica i dels Prínceps d’Astúries, o els de les visites de diversos presidents dels Estats Units. Els vins d’homenatge reten tribut a algunes d’aquestes personalitats, així com al nostre fundador, Miguel Mateu, i a un dels empordanesos més il•lustres, Salvador Dalí.

VEURE FITXA
Blanc de Blancs Castell Peralada 2012

Blanc de Blancs Castell Peralada 2012

AROMES PRIMÀRIES DE L’EMPORDÀ vi blanc de marcats aromes a flors i fruites amb caràcter suau i elegant que remet directament a les varietats de les quals procedeix. Totes elles típiques del clima mediterrani o bé que hi estan perfectament adaptades.

VEURE FITXA
Bollinger Special Cuvée

Bollinger Special Cuvée

Bollinger és una maison familiar de la xampanya fundada al 1829 a la localitat d’Aÿ. És l’últim celler independent que encara conserva la gestió familiar

VEURE FITXA
Brut Nature Cuvée 2009

Brut Nature Cuvée 2009

Nota de tast:  Color groc pàl·lid amb lleugeres tonalitats verdoses. Límpid i brillant. Abundant despreniment de fines bombolles, amb formació de corona. Aroma neta, afruitada [..]

VEURE FITXA
Cabernet Sauvignon Negre Castell Peralada 2006

Cabernet Sauvignon Negre Castell Peralada 2006

Els nostres Cabernet Sauvignon Negre i Rosat, així com el Chardonnay, el Sauvignon Blanc i el Garnatxa Blanca, són una bona manera d’apreciar com diferents raïms s’han adaptat perfectament al clima i al sòl de l’Empordà.

VEURE FITXA
Cabernet Sauvignon Reserva Fargas - Fargas 2001

Cabernet Sauvignon Reserva Fargas - Fargas 2001

Vi negre amb criança. 7.290 ampolles de la vinya del Tatjer del celler Fargas - Fargas. Verema manual, fermentat 12 dies a 27º, macerat 12 dies amb dues remuntades diàries. Aquest [..]

VEURE FITXA
Cabernet Sauvignon Rosat Castell Peralada 2011

Cabernet Sauvignon Rosat Castell Peralada 2011

Una de les experiències més interessants en enologia és observar com una mateixa varietat de raïm, cultivada en diferents condicions climàtiques i del sòl, dóna com a resultat vins de personalitats totalment diferents.

VEURE FITXA
Cabrida -09

Cabrida -09

Capçanes, un poble lligat al vi, ens porta un vi jueu d'unes vinyes centenàries

VEURE FITXA
Cámbrico

Cámbrico

Una joia enològica

VEURE FITXA

1 2 3 4 5  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...