Vins i caves

Stratvs Malvasia

Stratvs Malvasia

Un vi naturalment dolç

VEURE FITXA
Taïka 2011 Castell d'Encús

Taïka 2011 Castell d'Encús

Només un enòleg tan exigent i metòdic com en Raül Bobet es podia atrevir a fer un vi escumós natural d’aquestes característiques en el punt més alt del Pirineu, en el seu celler [..]

VEURE FITXA
Tempranillo  2008.  Doce Meses Artadi

Tempranillo 2008. Doce Meses Artadi

Un dels productes estrella de Bodegas Artadi

VEURE FITXA
Terra Remota Usted Negre

Terra Remota Usted Negre

Vinificat exclusivament en dipòsits de fusta. Extracció durant la fermentació i la maceració per pigeage. Fermentació a baixa temperatura (2 a 3 setmanes de fermentació entre 18ºC i 22ºC). Fermentació malolàctica en dipòsit de fusta. Syrah provinent de la parcel·la Adrien, millor selecció de les nostres vinyes. Criança d'aquesta varietat en bóta nova de 225 litres durant 36 mesos. La garnatxa té una criança de 36 mesos en bóta de 500 litres. El seu potencial de maduració permet que sigui degustat immediatament... o en 10 anys. Producció exclusiva anual de 600 ampolles magnum 1,5 litres i 8

VEURE FITXA
The flower and the bee 2011

The flower and the bee 2011

Vi gallec, avantguardista i amb història

VEURE FITXA
Torre Galatea Reserva Castell Peralada  2007

Torre Galatea Reserva Castell Peralada 2007

Castell Peralada i la Fundació Gala-Salvador Dalí volen retre homenatge a aquesta amistat amb el Torre Galatea Reserva, un vi que vol ser una mostra de l’esència de l’Empordà, dels seus sòls i del seu clima. Un entorn amb el qual l’artista va conviure al llarg de la seva vida i que va ser font d’inspiració per a moltes de les seves magistrals obres.

VEURE FITXA
Tramp -11

Tramp -11

aromes de fruita vermella, dolces, espècies i regalèssia, dels peus de Montserrat.

VEURE FITXA
Tres Picos 2009

Tres Picos 2009

Un vi que concentra aromes de fruita vermella madura, cacau, vainilles i tabac perfectament conjuntat amb un taní dolç i agradable

VEURE FITXA
U d’Urpina 2008

U d’Urpina 2008

Vi de la varietat cabernet sauvignon fermentat en barrica oberta

VEURE FITXA
Ull de Llebre

Ull de Llebre

El Celler Fargas - Fargas va elaborar 7,200 ampolles de la vinya de la Creu procedents de la verema manual el 7 de setembre del 2006. Macerat 15 dies a 28º. Guardat 10 mesos en barriques [..]

VEURE FITXA
Vi vermell El Templari 2010

Vi vermell El Templari 2010

Un vi aromàtic i afruitat salvat de l'extinció

VEURE FITXA
Xarel·lo Roent-13 de Gramona

Xarel·lo Roent-13 de Gramona

En aquest celler del cor del Penedès es defineixen com a «Creadors de caves i vins, combinant l’essència del Mediterrani i la mirada eterna de la serralada de Montserrat». Darrere [..]

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4 5

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...