A mi manera 2011

0 vots
A mi manera 2011

És el millor vi de maceració carbònica que s’ha tastat mai

Benjamin Romeo és un jove viticultor amb esperit renovador de la viticultura i enologia francesa, amb experiència a terres riojanes, ja que va ser l’enòleg de Bodegas Artadi durant més de 15 anys. Té una gran capacitat de produir vins d’altíssima qualitat des del seu modest celler personal. Els seus vins poden definir-se com a autèntics «vins d’autor» per la seva limitada producció, resultat d’un treball meticulós quasi artesanal sobre la base d’una estricta selecció de vinyes velles. És un dels cinc productors espanyols que pot presumir d’haver aconseguit els 100 punts Parker amb el seu vi Contador. «A mi manera» és un vi de maceració carbònica. La seva elaboració consisteix a omplir un dipòsit tancat de raïm sencer, sense destapar. Hi ha una part de raïm que fa una fermentació intracel·lular dintre del propi raïm. Així s’aconsegueixen vins més aromàtics, florals amb colors més intensos, que sempre es consumeixen joves ja que surten al mercat la tercera setmana de novembre. Són els coneguts Beujolais. Aquí els anomenem vins novells, que no són iguals que els vins joves que surten al mercat entre el febrer i l’abril. «A mi manera» és el millor vi de maceració carbònica que s’ha tastat mai. D’un  gust intens, afruitat, equilibrat i fresc.

 

DO: Rioja
Preu: de 12 a 15 euros
 

 

Pilar Garcia.
Sommelier del restaurant Las Vegas

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...