Blanc de Blancs Castell Peralada 2012

0 vots
Blanc de Blancs Castell Peralada 2012

AROMES PRIMÀRIES DE L’EMPORDÀ vi blanc de marcats aromes a flors i fruites amb caràcter suau i elegant que remet directament a les varietats de les quals procedeix. Totes elles típiques del clima mediterrani o bé que hi estan perfectament adaptades.

Varietats: Macabeu (56%), Garnatxa Blanca (34%), Chardonnay (10%).

Elaboració: Vinificació del most flor a temperatura controlada de 16ºC.

Criança: Vi jove.

Graduació: 11,70% vol.

Tipus d’ampolla: Bordelesa prestige, verd A.V., 75 y 37,5 cl.

Nota de tast: Color groc palla amb tonalitats verdoses. En nas destaquen les fruites blanques i les notes florals. En boca és equilibrat, fresc, amable i molt persistent. És un vi complexe amb un final de boca fresc, llarg i envolvent.
 

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...