3 Finques Castell Peralada 2010

0 vots
3 Finques Castell Peralada 2010

Per a l’elaboració d’aquest vi, Castell Peralada utilitza raïm de 3 de les seves Finques de l’Empordà, de condicions geològiques diverses. Merlot de Pont de Molins, Garnatxa i Samsó de La Garriga i Cabernet Sauvignon de Malaveïna. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.

Varietats: Garnatxa (35%), Samsó (35%), Cabernet Sauvignon (15%), Merlot (15%).

Elaboració: Vinificació en negre, maceració mitjana, fermentació controlada a 25ºC.

Criança: Un any en bóta bordelesa (70% de roure americà de tipus fi, 30% de roure francès Allier). La resta en ampolla.

Graduació: 14,00% vol.

Tipus d’ampolla: Bordelesa prestige, verd A.V., 75 cl.

Nota de tast: Color vermell cirera. Predominen les aromes de fruits vermells i espècies, molt ben conjuntades amb les notes de criança. En boca és rodó, fresc, i amb tanins suaus. És un vi que té un agradable pas de boca i un llarg postgust.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...