3 Finques Mediterrani Castell Peralada 2011

0 vots
3 Finques Mediterrani Castell Peralada 2011

Per a l’elaboració d’aquest vi, Castell Peralada utilitza raïm de 3 de les seves Finques de l’Empordà, de condicions geològiques diverses. Merlot de Pont de Molins, Garnatxa i Samsó de La Garriga i Cabernet Sauvignon de Malaveïna. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.

Varietats: Garnatxa (42%), Syrah (30%), Cabernet Sauvignon (20%), Merlot (8%).

Elaboració: Vinificació en negre, maceració mitjana, fermentació controlada a 24ºC.

Criança: Vuit mesos en barrica bordelès de roure. Resta en ampolla.

Graduació: 14,00% vol.

Tipus d’ampolla: Bordelesa prestige, verde A.V., 75 cl.

Nota de tast: Color vermell cirera intens. Predominen les aromes a fruits vermells i espècies molt ben conjuntades amb les notes de criança. En boca és rodó, amb un punt fresc i tanins suaus. És un vi que té un agradable pas de boca i un llarg i afruitat postgust.
 

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...