5 Finques Castell Peralada 2008

0 vots
5 Finques Castell Peralada 2008

Castillo Perelada té a l’Empordà 5 Finques de condicions geològiques diverses. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.

Varietats: Garnatxa tinta (39%), Syrah (26%), Merlot (26%), Cabernet Sauvignon (9%).

Elaboració: Vinificació en negre, maceració llarga, fermentació controlada a 26ºC.

Criança: 21 mesos en bótes bordeleses, 50% de roure americà de tipus fi i 50% de roure francès Allier. La resta en ampolla.

Graduació: 14,20% vol.

Tipus d’ampolla: Bordelesa Ancienne, de color negre, 75 cl i 150 cl (Màgnum) i 300 cl (Jeroboam).

Nota de cata: Color vermell cirera intens. Aroma envolupant, amb records de fruita madura, notes balsàmiques i un fons torrefacte. En boca és ampli, estructurat i equilibrat. Els tanins són rodons i polits, i l’acidesa és molt fresca. És un vi amb molta personalitat, amb bon pas de boca i un llarg postgust.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...