Balduino y Fabiola 2007

0 vots
Balduino y Fabiola 2007

Al llarg de les dècades, els vins i caves de Castell Peralada s’han servit a la taula de molts personatges històrics, havent tingut l’honor d’ésser seleccionats en banquets de gran relleu social com el de la coronació de S.M. el Rei Joan Carles I, els de les bodes dels reis Fabiola i Balduino de Bèlgica i dels Prínceps d’Astúries, o els de les visites de diversos presidents dels Estats Units. Els vins d’homenatge reten tribut a algunes d’aquestes personalitats, així com al nostre fundador, Miguel Mateu, i a un dels empordanesos més il•lustres, Salvador Dalí.

Varietats: Merlot (30%), Cabernet Sauvignon (30%), Garnatxa negra (25%), Syrah (10%), Samsó (5%)

Elaboració: Maceració llarga, fermentació a una temperatura controlada de 26ºC.

Criança: 20 mesos en bótes bordeleses, 50% de roure americà i 50% de roure francès Allier. Resta en ampolla.

Graduació: 14,60% vol.

Tipus d’ampolla: Bordelesa prestige, color antique, 75 cl.

Nota de tast: Color vermell intens. La seva aroma complexa desprén records de fruita y de la seva criança en barrica. En boca és fresc, envoltant, amable. Excel·lent estructura, amb uns tanins rodons i suaus que li donen un agradable pas de boca. És un vi persistent i amb un gran potencial d’envelliment.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...