Cabernet Sauvignon Negre Castell Peralada 2006

0 vots
Cabernet Sauvignon Negre Castell Peralada 2006

Els nostres Cabernet Sauvignon Negre i Rosat, així com el Chardonnay, el Sauvignon Blanc i el Garnatxa Blanca, són una bona manera d’apreciar com diferents raïms s’han adaptat perfectament al clima i al sòl de l’Empordà.

Varietats: Cabernet Sauvignon (100%).

Elaboració: Vinificació en negre, maceració llarga, fermentació controlada a 25ºC.

Criança: Setze mesos en barrica bordelesa de roure americà tipus fi i francès Allier. Resta en ampolla.

Graduació: 14,50% vol.

Tipus d’ampolla: Bordelesa prestige, color antique, 75 cl.

Nota de tast: Color cirera pàl·lid. Aroma a fruits negres amb notes de mores i un toc floral. En boca és fluid, fresc, amable i equilibrat. Els tanins son fins i polits. Té un final agradable i molt rodó. És un vi que expressa marcadament la seva personalitat varietal.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...