Cabernet Sauvignon Rosat Castell Peralada 2011

0 vots
Cabernet Sauvignon Rosat Castell Peralada 2011

Una de les experiències més interessants en enologia és observar com una mateixa varietat de raïm, cultivada en diferents condicions climàtiques i del sòl, dóna com a resultat vins de personalitats totalment diferents.

Elaboració: Maceració pel·licular en fred, fermentació del most flor a temperatura controlada de 15ºC.

Criança: Vi jove.

Graduació: 12,70% vol.

Tipus d’ampolla: Bordelesa prestige, blanca, 75 cl.

Nota de tast: Color rosa gerd brillant. Aroma a fruits vermells madurs amb notes vegetals i florals. En boca és fresc, golós, envoltant i amb un postgust molt aromàtic. Té un final perfumat, expressiu, persistent i amb sensacions afruitades. És un vi molt equilibrat que expressa clarament la seva personalitat varietal.
 

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...