2x1 per veure "Cançons que acaben en Fade Out"

Cançons que acaben en Fade Out

Cançons que acaben en Fade Out

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un 2x1 per veure "Cançons que acaben en Fade Out".

Autoria: Salvador S. Sánchez, Cinta Moreno Carranza i Joel Moreno Codinachs. Producció: La Copla de Wisconsin / Teatre Eòlia Produccions.

Per què associem Rocío Jurado amb l’Espanya cañí i Alaska amb la contracultura dels vuitanta quan “la más grande” va cantar a l’empoderament i a la masturbació femenina, mentre que Olvido Gara fa anys que col·labora amb la ràdio de la Conferència Episcopal? Té a veure amb l’apropiació que va fer el franquisme de la cançó espanyola? Té a veure amb el model de dona que projecta cada artista i el públic al qual es dirigeix? Té a veure amb qüestions musicals, estètiques o de classe? "Cançons que acaben en fade out" intenta respondre aquestes preguntes des de l’escena, convertint una recerca musicològica en una conferència performativa amb mirada feminista, ànima folklòrica i música en directe.

Divendres 10 de maig a les 20h a la Sala la Planeta de Girona. Preu: 14€.

Podeu reservar les entrades a les nostres oficines, o bé trucar al 972 20 20 66 (de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores), o bé per correu a subscripcions@ddg.catabans del dimecres 8 de maig. Promoció limitada.