La família groga més longeva de la petita pantalla continuarà en antena dos anys més, de moment. Així ho ha confirmat FOX anunciant la renovació de Los Simpson per dues temporades més.

La cadena ha allargat les bogeries de Homer, Bart i la resta d'habitants de Springfield fins al 2017, segons confirma Entertainment Weekly. O el que és el mateix, els Simpson arribaran a la sorprenent xifra de 625 episodis.

La renovació no sorprèn en excés, tenint en compte que l'únic impediment era la renovació dels contractes dels dobladors, que s'ha solucionat sense problemes.

"He sobreviscut a Jon Stewart, McDreamy i a Letterman perquè tinc una cosa que ells no tenen: una addicció als donuts", confessava el doblador que posa veu a Homer, Dan Castellaneta, després de l'anunci de la renovació per part de FOX.

Los Simpson s'uneix així a la resta de sèries ja renovades per FOX, entre les que destaquen Bob 's Burgers i Family Guy, pel que fa a sèries d'animació. També tindran noves temporades les comèdies Brooklyn Nine-Nine, Last Man on Earth i New Girl i els drames Sleepy Hollow, Empire i Gotham.