Només queden 13 episodis per al final de 'Juego de Tronos', de manera que l'expectació dels fans de la sèrie basada en la saga de llibres de George R.R. Martin davant l'arribada de les dues últimes temporades és enorme. Mentre que la setena temporada de la sèrie d'HBO arriba a la petita pantalla el 16 de juliol, la vuitena tanda de capítols no arribarà fins al 2019.

La notícia l'ha comunicat el president de programació d'HBO Casey Bloys en una entrevista per a la revista Entertainment Weekly. "Sí, ells han d'escriure els episodis i resoldre el programa de producció. Tindrem un millor sentit una vegada que ells (els showrunners David Benioff i Dan Weiss) avancin en l'escriptura", va explicar Bloys.

D'altra banda, el president de programació d'HBO també va parlar sobre els plans dels showrunners de 'Juego de Tronos' respecte als quatre spin-off del popular drama medieval. "Ells van entrar a HBO amb la idea d'una sèrie amb un començament, un desenvolupament i un final", confessa Bloys.

"He parlat amb ells i senten que si el seu nom està en les preqüeles, fins i tot d'una manera passiva, fa que es creï una expectació i responsabilitat. Volen gaudir de la sèrie com a fans i no preocupar-se pels guions o qüestions de producció. Esperem que estiguin presents en la producció dels spin-off, però entenem que no vulguin ", confessa el president de programació de la cadena de televisió per cable.