Marc Ribas torna des d'avui a TV3 amb la segona temporada de Joc de Cartes, un espai en el qual els millors restaurants de Catalunya competeixen entre si per emportar-se un premi de 5.000 euros. La mecànica serà la mateixa que en l'anterior edició. En cada capítol, quatre propietaris de restaurants -de la mateixa zona i amb un mateix tipus de cuina- presentaran la seva proposta gastronòmica i ells mateixos en seran els jutges. Cada restaurador rebrà al seu restaurant els altres participants i Marc Ribas, que hauran de valorar del 0 al 10 cinc aspectes de cada local: l'espai, la cuina, el menú, el servei i el preu, i apareixerà una nova categoria, el Segell Blau, que AGBAR atorgarà al restaurant més sostenible.

Un cop els quatre propietaris hagin passat pels quatre restaurants, es viurà el moment més important del programa: l'enfrontament final. És el punt en què els restauradors sabran quina nota ha rebut el seu restaurant i coneixeran la classificació provisional del capítol. Durant la confrontació descobriran les votacions en detall i hauran de justificar la nota que han posat als seus competidors. El primer lliurament, que TV3 emetrà aquesta nit a les 22.35 h, visitarà Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la plana de Vic.

La cuina empordanesa

En aquesta segona temporada, el programa visitarà l'Empordà per conèixer la millor proposta empordanesa. En aquest capítol, Marc Ribas visitarà Can Casadellà (Serra de Daró), La Riera (Peratallada), Cal Gall (Sant Feliu de Boada) i El Mesón del Conde (Sant Martí d'Empúries).

El format també buscarà la millor cuina de mercat de La Boqueria de Barcelona, el millor restaurant de cargols de La Noguera, els calçots del Camp de Tarragona, la cuina de cullera de la Vall de Camprodon, els millors foodtrucks d'Igualada, el millor establiment de gastronomia àrab de Barcelona, el millor vegetarià o la cuina del bolet del Baix Montseny.