Programació 8TV

8TV

8TV

Diumenge 18 Febrer
 • 02:20Clips
  Programa d'entreteniment per a adults.
 • 06:30Catalunya Blues
  Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
 • 07:00RAC1
  Emissió en directe de la programació de RAC1.
 • 09:55Televenda
  Espai de venda de productes diversos.
 • 13:00Zap 8/Interferencias
  Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
 • 14:10Arucitys Weekend
  Resum dels millors moments del programa.
 • 15:35Una cuestión de amor (Normal)
  Drama, 2003 (USA) Dir.:Jane Anderson. Int.:Richard Bull, Mary Seibel, Danny Goldring, Jessica Lange, Tom Wilkinson, Hayden Panettiere, Randall Arney, Rich Komenich, Kirk Anderson, Christian Ambrose, Joe Foust, Sean Rice, Mickey Tuman, Joseph Sikora, Clancy Brown. Després de 25 anys de matrimoni, la parella formada pel Roy i l'Irma s'enfronta a un problema important. El Roy decideix canviar de sexe, ja que sempre s'ha sentit dona.
 • 17:30Crimen en el paraíso
  L'excirurgiana Emma Reding és trobada morta a la seva habitació. La porta tancada des de dins suggereix un suïcidi. No obstant això, tant el seu xicot, Colin Campbell, com els seus amics Judith Musgrove i Pam i Jim Chandle coincideixen que el suïcidi no té sentit, perquè l'Emma estava molt il·lusionada amb el ball que se celebraria aquella nit. Quan el propietari d'una destil·leria és assassinat durant un assalt al seu establiment, el principal sospitós sembla ser un fantasma. L'equip s'endinsa en el món del surf arran d'un assassinat. El Goodman creu que hi ha gat amagat en la mort de l'instructor. Una mort a la Societat del Patrimoni de l'Illa de Saint-Marie suggereix que aquest grup entranyable podria ser menys amistós del que sembla.
 • 21:40Caso cerrado
  (El último corte (I)). El descobriment d'un cos momificat obre la investigació sobre una antiga pel·lícula de l'any 1960. Sembla que l'assassí responsable dels cossos emparedats en una casa de Notting Hill està actiu actualment. (El último corte (II)). Continuen apareixent cossos a la casa i cadascun va ser assassinat en circumstàncies diferents.
 • 23:35The Killing: crónica de un asesinato
  Diversos fragments d'un cos són trobats al moll de Copenhaguen hores abans d'una visita del primer ministre. La policia intenta localitzar el segrestador de la filla de Robert Zeuthen, l'Emilie.

Ara a la TV

Ara (01:43 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 15 Febrer.

13,5%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,7%

CUATRO

2,8%

NEOX

2,8%

FDF TELE5

2,7%

NOVA

2,5%

LA 2

2,4%

DIVINITY

Veure números complets.