Programació TV3

TV3

TV3

Dimarts 1 Setembre
 • 00:05John Adams
  (Una guerra innecessària). La presidència de John Adams es veu marcada per l'enfrontament entre els federalistes encapçalats per Hamilton i els republicans capitanejats per Jefferson. La delicada relació d'Adams amb el seu vicepresident empitjora quan el Govern retalla la llibertat d'expressió per evitar una revolta popular atiada des de França.
 • 01:26Infidels
  L'Arlet li diu a la Dani que ha tornat a tenir el mateix somni: ella persegueix el Marc, però no aconsegueix atrapar-lo. Per la seva banda, la Lídia li explica que potser el seu somni es deu a la por a la pèrdua. La Paula està feta pols. A més, la Cruz i el Marc, el seu exmarit, li donen suport, però ella no reacciona.
 • 02:25Ritmes a l'aula
 • 02:54Cava de blues
 • 03:39Fusió i swing a l'estudi
 • 04:25Blues a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
 • 05:25Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 06:00Notícies 3/24
 • 10:40Kubala, Moreno i Manchón
  (Una nit qualsevol).
 • 12:55Benvinguts a l'hort!
  (Pèsols i faves). En aquest capítol, l'Ada i el Dídac sembren pèsols i faves, dues lleguminoses que es conreen des de fa tants milers d'anys, que se'n desconeix l'origen. Descobrim quin problema tenia Pitàgores amb les faves i per què destaca el nostre pèsol de Llavaneres. La Dra. Pilar Senpau ens explica com i per què els pèsols són bons substitutius de la carn en la nostra dieta.
 • 13:25GR Pirineus
  (Una llengua molt viva). La Vall d'Aran ens obrirà les portes per mostrar-nos tota la seva impressionant bellesa, i ho farà en aranès, perquè en aquesta ruta volem descobrir aquesta llengua autòctona i demostrar que està molt més viva del que sembla. La ruta que seguirem començarà a Bagergue i passarà per Unha, Salardú, Escunhau, Betren, Vielha, Arròs, Es Bordes, Bossost, Lles i acabarà a Bausén. Durant el trajecte aprendrem a cuinar olla aranesa, anirem a classe d'aranès, ens endinsarem en l'impressionant patrimoni natural de la vall visitant dos salts d'aigua: eths Ulhs deth Jueus i eth Saut deth Pish; coneixerem per què els esturions de la Vall d'Aran estan considerats els que donen millor caviar, i el tastarem; i acabarem amb el grup Bramatopin, cantant cançons tradicionals araneses i coneixent una romàntica però tràgica història d'amor.
 • 14:00Telenotícies comarques
 • 14:30Telenotícies migdia
 • 15:40Unitat d'investigació
  (Vincles de sang). Troben un comptable assassinat de nit tard a la fàbrica on treballava. Poques hores abans, havia deixat un missatge a la bústia de veu d'una amiga seva advocada: li deia que havia de prendre una decisió i que se sentia culpable de la mort d'una persona. Els membres de la unitat d'investigació comencen a investigar les persones més properes a la víctima, i quan van a buscar la seva exparella per parlar-hi, els diuen que ja fa un parell de dies que va caure accidentalment per l'escala i va morir. Comencen a pensar que és massa casualitat.
 • 16:45Julie Lescaut
  (Cougar). L'Elizabeth de Salles era una model de 50 anys que han trobat apunyalada al seu camerino a mitja sessió de fotos. L'endemà troben morta una amiga seva, la Béatrice Lesueur, als lavabos d'una discoteca. I al dia següent, una altra amiga seva també apareix morta per apunyalament. Primer, la comissària Lescaut pensa que l'autor podria ser un assassí en sèrie. Però de seguida s'adona que hi ha un element comú del passat que podria explicar millor el cas.
 • 18:30Boulevard du palais
  (Silenci de mort). Un incendi criminal fa estralls en un alberg de beneficència. Per a l'inspector Rovère, es tracta d'una investigació rutinària fins que descobreix que una de les inquilines ha estat estrangulada, i el pitjor del cas és que coneix perfectament la dona, una prostituta, de qui havia estat enamorat. Com anunciar la terrible notícia a la Chloé, la filla de la víctima, que viu amb una família d'acollida? El cas es fa encara més punyent quan el fill gran de la família apareix, també, assassinat.
 • 20:20No me LES puc treure del cap
  Presentat per Roger de Gràcia. Gairebé podem afirmar que un 80 % de les cançons que s'han escrit parlen d'amor. Però com són les bones cançons d'amor? Han de ser cursis? Poden ser marxoses o han de ser balades per fer brillar l'encenedor? Dels temes d'amor catalans en destaquem un, el "Si véns", dels Ja t'ho diré, i entrevistem els seus autors. I també intentem saber qui escriu la gran cançó d'amor en català per a les noves generacions.
 • 21:00Telenotícies vespre
 • 21:55Sense ficció
 • 23:10The Blind Side: Un somni possible
  Drama, 2009 (EE.UU.) Dir.:John Lee Hancock. Int.:Sandra Bullock, Quinton Aaron, Tim McGraw, Jae Head.

Ara a la TV

Ara (21:17 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 31 Agost.

14%

TELE 5

13,9%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

7,6%

CUATRO

6,9%

LA SEXTA

3,5%

FDF TELE5

2,8%

NEOX

2,7%

CLAN

2,3%

LA 2

2,2%

NOVA

Veure números complets.