Programació TV3

TV3

TV3

Diumenge 23 Novembre
 • 00:00Nines russes
  Drama, 2002 (Espanya) Dir.:Pau Freixas. Int.:David Selvas, Lluis Homar, Joan Carles Gustems, Elisabet Castellví, Sergi Galera, Hèctor Claramunt. El Sergi veu morir tres dels seus millors amics en l'assalt a un pis franc d'uns traficants. Atrapat per un sentiment de culpa, decideix deixar la policia. No obstant això, li ofereixen una missió que li permet refer la seva vida i infiltrar-se, amb una nova identitat, a la màfia russa que actua a la ciutat.
 • 01:20Miami trauma
  (Un home al camí). Mentre espera notícies sobre l'estat del seu amic, l'equip Alpha s'ha d'ocupar de les víctimes d'un accident de moto i d'una avioneta estavellada. (Un braç i una cama). La carrera d'un jove prodigi del golf i les vides de tres amics estudiants són en mans de l'equip Alpha després del terrible atac d'un caiman. Paral·lelament, els doctors Sabre i Proctor intenten analitzar què senten l'un per l'altre.
 • 02:40Cava de blues
 • 03:25Ritmes a l'estudi
 • 04:25Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 05:25Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 06:00Notícies 3/24
  Espacio dedicado a la información de actualidad.
 • 10:00Signes dels temps
  El virus de l'ebola continua castigant molt durament l'Àfrica occidental, on ja s'han registrat més de 15.000 casos. En aquest context, els germans de Sant Joan de Déu continuen atenent la població fins a les darreres conseqüències. La mort dels missioners espanyols Miguel Pajares i Manuel García Viejo així ho posa en evidència. L'espai entrevista Fernando Aguiló, exmissioner, germà de Sant Joan de Déu i responsable de l'agermanament amb l'Hospital de Lunsar a Sierra Leone. Además, también se entrevista al director de Ràdio Estel, Jaume Aymar, amb motiu dels 20 anys d'aquesta emissora catòlica. Presentat per Francesc Rosaura.
 • 10:45Oh Happy Day!
  Presentat per Eduard Farelo. Avui és una nit complicada per al jurat del programa. És nit d'eliminació i, dels sis cors que continuen en el concurs, n'hi ha dos de nominats: els sabadellencs Vakombà i Lutiana. Un d'ells abandona definitivament el programa. Cal valorar quina de les dues actuacions és la millor, si les Lutiana atrevint-se amb el Videogames, de Lana del Rey, o els Vakombà, amb Do not stop, tot un clàssic dels Fleetwood Mac. A més, al plató rep la visita del musical Mar i cel, que la companyia Dagoll Dagom representa amb gran èxit al Teatre Victòria de Barcelona.
 • 12:30La fórmula
  Programa previ a la cursa de Fórmula 1. Comentaristes: Santi Faro, Francesc Latorre, Francesc Rosés, Laia Ferrer i Albert Fàbrega.
 • 14:00Fórmula 1
  Cursa. Comentaristes: Santi Faro, Francesc Latorre, Francesc Rosés, Laia Ferrer i Albert Fàbrega. En directe des del Circuit Yas Marina.
 • 16:00Telenotícies migdia
  Presentat per Agnès Marquès, Ramon Pellicer. Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 16:40APM? Extra
  El programa mostra en primícia les imatges de Philae, el robot de l'Agència Espacial Europea, aterrant en un cometa. A més, es presenta una versió especial castellera del programa Ahora caigo i s'estrena la pel·lícula Roger Rabia a Cinema 3.
 • 17:25Tarda de cine: El caso Farewell
  Suspense, 2009 (França) Dir.:Christian Carion. Int.:Emir Kusturica, Guillaume Canet, Ingeborga Dapkunaite, David Soul. Moscou, anys 80, guerra freda. Defraudat pel règim comunista, el coronel del KGB Serguei Grigoriev es proposa enderrocar-lo. Llavors es posa en contacte amb l'enginyer francès Pierre Froment, a qui proporciona informació altament confidencial que no triga a arribar al propi Mitterrand. Al seu torn, el president francès alerta el president Reagan sobre l'existència d'una xarxa d'espionatge gegantina gràcies a la qual els soviètics coneixen fins al més mínim detall de les investigacions científiques, industrials i militars dels països occidentals.
 • 19:15El comissari Maigret: l'ombra xinesa
  Suspense, 2004 (Espanya-Itàlia) Dir.:Renato De Maria. Int.:Sergio Castellito, Carlos Bardem, Juli Fàbregas, Eva Santolaria. Una ombra roman quieta i solitària en un laboratori. És un home amb aspecte abatut, bolcat sobre el seu escriptori, i la seva cara està pintada demencialment amb pintallavis. Així es troba el cadàver d'un dels casos més difícils per al veterà inspector Maigret.
 • 21:00Telenotícies vespre
  Presentat per Agnès Marquès, Ramon Pellicer. Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 21:5530 minuts
  (Passi per caixa). Cada any moren a Catalunya 60.000 persones. Les famílies que no han estat pagant l'assegurança dels morts durant anys han d'afrontar en el moment de la mort tota la despesa de cop. A més, tot i que el mercat funerari està liberalitzat des del 1996, encara hi ha molts pobles i ciutats que tenen una sola funerària i això es paga car. L'equip del programa viatja a una d'aquestes poblacions, Cadaqués, on l'alcalde demana ajuda al síndic de greuges a causa de la insistència dels ciutadans, que es queixen que estan pagant factures de més de 5.000 euros.
 • 22:35El convidat
  Presentat per Albert Om. La història de Francesc Granja és diferent de la d'altres persones que van en cadira de rodes. Vint anys després del seu accident ha fet el que no havia fet ningú: explicar en un llibre la seva vida sexual. Albert Om passa dos dies amb un home que parla sense embuts d'un tema tabú: el sexe i els discapacitats.
 • 23:35(S)avis
  Antoni Ros Marbà es mostra partidari de l'educació i pràctica musical entre els nens. Ros Marbà ha compost tres cantates que, segons explica, han servit per ajudar els nens a tenir una certa educació musical a través del cant coral. No és estranya aquesta activitat del director en el terreny coral ja que, segons explica, la veu humana és el gran instrument perquè és el que s'expressa amb més naturalitat, ja que està incorporat al propi cos de la persona.

Ara a la TV

Ara (02:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 15 Setembre.

14,9%

TELE 5

14,4%

ANTENA 3

9,7%

TVE 1

8,6%

FORTA

7,4%

CUATRO

7,3%

LA SEXTA

5,8%

TEMATDT

3,7%

FDF TELE5

3,1%

NOVA

2,9%

LA 2

Veure números complets.