Concerts a Girona

Cris Juanico presenta VIU

0 vots
Cris Juanico presenta VIU
Cris Juanico presenta VIU

Teatre Bescanó

Carrer Major, s/n 17162 - Bescanó

Telèfon: 972 440 005
Web oficial
21 de Setembre de 2019
Anticipada: 15 €+ despesa gestió Taquilla: 18 €
Horari: 20:30

SINOPSI:

VIU és un conjunt de cançons vives en les que l'artista illenc hi reflecteix, mitjançant la figuració i la metàfora, estima, pors, dubtes, fe i l'alegria de viure. Peces musicals amb senzilles notes i textos inspirats des d'una Menorca crua i salvatge de la que ell se'n sent un privilegiat element més.

Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la solidesa i la delicadesa, Cris Juanico vesteix les seves cançons de rock amb aires de folk, al incorporar la sensibilitat i el detall del violí o del guitarró a una banda clàssica de so molt consistent, creant un confortable coixí per a les melodies d'aires mediterranis que impregnen les seves composicions.

VIU pot ser verb, substantiu o adjectiu, i açò li dona molts significats. Pertany a diferents temps verbals del verb viure. Pot ser l'extrem o punta de quelcom. O la part més sensible d'una ferida. O un adjectiu amb significat que pot canviar segons el context. Un concepte, el de VIU, d'ample significat que l'artista ha decidit incloure en les 10 cançons inèdites del disc: una paraula i molts significats, VIU en diverses formes i accepcions.

FORMACIÓ
Cris Juanico: Veu, guitarra elèctrica, guitarra acústica i guitarró
Blanca Coll: Violí
Quim Ribó: Guitarra elèctrica i veus
Lluís Gener: baix
Pere Moll: bateria
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats