Concerts a Girona

Il convito Òpera Jove

0 vots
Il convito Òpera Jove
Il convito Òpera Jove

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
17 de Febrer de 2017
18 | 12 | 10 | 8 euros
Horari: 21:00

Òpera Jove produeix el seusegon espectacle Il convito: commedia dell'arte en estat pur. Una òpera inèdita del compositor napolità Domenico Cimarosa (1748-1801), amb llibret de Filippo Livigni, d'argument còmic transportarà el públic a través d'un munt d'embolics i trames entre els diferents personatges de l'època.

Massimo, home poc il·lustrat i molt vanitós, ha organitzat un sopar a casa seva per trobar el millor partit per casar-se. En el convit hi acudeixen tot tipus de personatges, des de la Vídua Alfonsina, (una vídua riquíssima però inestable) fins al cavaller del Lampo (un militar tant honorat com pobre), passant pel Comte Polidoro i els ajudants de cambra de Massimo, que ajudran al seu amo a aconseguir els seus objectius. La trama gira al voltant d'equivocs que tenen lloc a causa dels diferents plans que cadascun dels personatges idea per obtenir el que vol...

Alfonsina: Sara Bañeras. Donna Eleonora: Bea de Sousa / Elionor Martínez. Lisetta: Brenda Sara o María Ribé. Massimo: Vincent van Soomer. Conte Polidoro: Lluís Calvet. Cavalier del Lampo: Jesús Piñeiro / Patrik Tapiol. Checco: Maria Bañeras / Alícia Martínez. . Orquestra d'Òpera Jove dirigida per Jordi Piccorelli. Director d'escena: Toni Sans Orpinell. Directors artístics: Xavier Mendoza i Chantal Botanch.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Paula Valls

Concerts

Paula Valls

Lloc: Festival Strenes 2018 - Girona

Data: 27 de Abril de 2018

Escales de la Catedral [llegir +]
La Pegatina

Concerts

La Pegatina

Lloc: Festival Strenes 2018 - Girona

Data: 27 de Abril de 2018

Escales de la Catedral [llegir +]