Concerts a Girona

Fermin Muguruza & Chalart 58

0 vots
Fermin Muguruza & Chalart 58
Fermin Muguruza & Chalart 58

Festival Strenes 2017

Plaça del Vi, 1 17004 - Girona

Web oficial
21 de Abril de 2017
12 €
Horari: 22:00

Presenta "Black is Beltza ASM Sessions"

Des del festival Strenes tenim el gran plaer de poder comptar amb Fermin Muguruza en aquesta edició. Un dels grans músics i artistes del País Basc presentarà el seu disc enregistrat a Barcelona "Black is beltza ASM sessions" amb una Live dub session acompanyat de Chalart 58. Muguruza és una peça clau per entendre l'evolució musical del panorama internacional. Semblava que l'etapa de Kortatu seria insuperable, però amb Negu Gorriak va mostrar que el mestissatge era possible i que la música en euskera pot ser escoltada i ballada a tot el món. La seva prolífica etapa en solitari no deixa de sorprendre en cadascun dels projetes que porta a terme. Parlar de Fermin Muguruza és parlar d'un dels grans.

En aquesta ocasió i en un aforament molt limitat, Fermin Muguruza actuarà per primera vegada a Girona acompanyat de Chalart 58, i presentant el disc que van realitzar durant l'exposició que va dur a terme al Centre d'Art Santa Mònica de Barcelona.

En directe s'acompanyaran d'un reduït però potent equip artístic format per Matah a les veus i Josep Blanes al trombó, que acompanyara a Muguruza i Chalart 58 amb les seves melodies i la seva energía.

A l'escenari també comptaran amb la presencia de l'artista plàstic Quim Moya qui ens ajudarà a apropar-nos encara més a aquest univers tansmèdia que és Black is Beltza.

Auditori C. Cultural la Mercè
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Projecte Mut

Concerts

Projecte Mut

Lloc: Festival Strenes 2018 - Girona

Data: 21 de Abril de 2018

Plaça Catalunya Darrer [llegir +]
La Iaia

Concerts

La Iaia

Lloc: Festival Strenes 2018 - Girona

Data: 21 de Abril de 2018

Plaça Catalunya Darrer [llegir +]