Concerts a Girona

Concert 'Homenatge a Beethoven', amb Jean-Paul Gasparian (piano)

0 vots
Concert 'Homenatge a Beethoven', amb Jean-Paul Gasparian (piano)
Concert 'Homenatge a Beethoven', amb Jean-Paul Gasparian (piano)

Auditori Josep Viader

Pl. hospital, 6 17001 - Girona

Telèfon: 972 202 013
Web oficial
21 de Febrer de 2020
10 €
Horari: 20:00

Hammerklavier

Jean-Paul Gasparian és nascut a París el 1995 de pares musics, és acceptat al Conservatori de París als 14 anys, on va obtenir el seu Master al 2015.
És guanyador del prestigiós Concurs Europeu de Bremen (Alemanya) el 2014 i també va resultar guanyador dels concursos internacionals José Iturbi (Espanya) el 2015, GPIPL Lió (França) i Hastings (Anglaterra) el 2013, entre altres.
Ha actuat com a solista en nombroses orquestres com: la Filharmònica de Bremen, Musikkollegium Winterthur, l'Òpera de Rouen, Orquestra Regional de Normandia, orquestra simfònica de Montenegro, la Simfònica de Múrcia, orquestra de València, l'orquestra simfònica de Caen.
Ha ofert recitals i concerts amb orquestra en sales prestigioses com: la Salle Gaveau, Salle Cortot, Fundació Louis Vuitton (concert en viu transmès per Ràdio Classique), Tonhalle Zürich, Die Glocke Bremen Mozarteum de Salzburg Museu d'Art Modern de Tel -Aviv, Kolarac Belgrad, i en festivals com Flâneries Reims (emissió en directe per Medici.tv), Piano Folies Touquet, Festival de Chopin a Bagatelle, Festival de Chopin a Nohant, Nancyphonies.

PROGRAMA

Ludwig van Beethoven
Sonata n.6, op.10 n.2
Sonata n.21, op.53 "Waldstein"
___________________

Arno Babadjanian
4 peces (Preludi, Dansa de Vagharshapat, Impromptu, Capriccio)


Franz Liszt
Après une lecture du Dante (Fantasia quasi Sonata)
Informació pràctica
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook