Concerts a Girona

Ainhoa ​​Arteta

0 vots
Ainhoa ​​Arteta
Ainhoa ​​Arteta

Cap Roig Festival 2019

Camí del Rus, s/n 17230 - Palafrugell

Web oficial
21 de Agost de 2019
70-120 €
Horari: 22:00

CONCERT SOLIDARI

La veu més destacada de la lírica espanyola actual

Després de guanyar els concursos Metropolitan Opera National Council Auditions de Nova York i Concours International de Voix d'Opéra Plácido Domingo de París, Ainhoa ​​Arteta comença una brillant carrera internacional en teatres en què combina les actuacions operístiques amb recitals i concerts sota la direcció dels mestres més reconeguts. Entre els seus múltiples premis i reconeixements cal destacar que és ambaixadora de la Marca Espanya, dues vegades doctora honoris causa per les universitats UIMP i Rey Juan Carlos i Medalla d'Or de les Belles Arts, entre d'altres.

Entre els seus grans èxits cal destacar la participació a Cyrano de Bergerac, La Bohème, Otello, Turandot, Carmen, Dialogues des Carmélites, Eugene Oneguin, Simon Boccanegra, Le dernier jour d'un condamné, Don Carlo, Don Giovanni, Falstaff, el Rèquiem de Verdi, Manon Lescaut, Tosca o Madama Butterfly, a teatres com el Royal Opera Covent Garden, Bolshoi, Arena de Verona, la Scala de Milà, Sydney Opera House, el Teatro Real, el Liceu i l'Òpera de París, entre d'altres.

A Cap Roig, Ainhoa ​​Arteta oferirà un recital dirigit per Andrés Salado, un dels directors d'orquestra espanyols més destacats de la seva generació i que ha dirigit gran part de les orquestres espanyoles principals. Guanyador del premi Princesa de Girona d'arts i lletres del 2016, Andrés Salado és director artístic i titular de la Jove Orquestra d'Extremadura i de l'Orquestra Opus 23. Acompanyarà l'artista la GIOrquestra, una orquestra simfònica versàtil que ofereix música de qualitat oberta a tots els estils i en els concerts de la qual col·laboren prestigiosos solistes nacionals i internacionals.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook