Concerts a Girona

Un Capvespre a Malaveïna

0 vots
Un Capvespre a Malaveïna
Un Capvespre a Malaveïna

Festival Castell de Peralada 2018

Carrer del Castell, s/n 17491 - Peralada

Web oficial
12 de Juliol de 2018
Horari: 19:00

Finca Malaveïna

IGNASI TERRAZA TRIO

DE L'EMPORDÀ AL MÓN, LOCALMENT UNIVERSALS

Al Festival Castell de Peralada volem sorprendre, volem experimentar i és per això que hem organitzat una sessió de jazz & vi en un paratge de somni. Els protagonistes: Ignasi Terraza Trio i Perelada Finca Malaveïna. Entre vinyes, s'uneixen dos escenaris en un nou format que s'estrena per quedar-se.
Ignasi Terraza, Horacio Fumero i Esteve Pi ens proposen un concert amb els estandards del jazz universal i composicions pròpies. Des de finals dels 90 aquesta formació ha estat present amb força al panorama jazzístic internacional amb diversos espectacles i gires per Europa, Amèrica i Àsia i han creat espectacles com Jazz a les fosques o Imaginant Miró, entre molts d'altres.
Finca Malaveïna, un tros d'Empordà i un gran vi. Des de les vinyes gaudim dels Pirineus, de la mar Mediterrània i de la serra de l'Albera. Un terreny d'argila que aporta al vi gran capacitat d'envelliment, un vi de present i de futur, versàtil, complexa i intens, amb molta personalitat que combina les varietats de raïm més internacionals al costat de les varietats més locals.
Un vespre per gaudir de la música i els grans vins empordanesos, un vespre de sensacions.

VITICULTURA I JAZZ
IGNASI TERRAZA TRIO
Ignasi TERRAZA, piano
Horacio FUMERO, contrabaix
Esteve PI, bateria
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook