Concerts a Girona

Xavi Lloses & Quartet Brossa Cicle de Cambra

0 vots
Xavi Lloses & Quartet Brossa  Cicle de Cambra
Xavi Lloses & Quartet Brossa Cicle de Cambra

56 Festival de la Porta Ferrada 2018

Plaça del Mercat, 12 17220 - Sant Feliu de Guixols

Web oficial
19 de Juliol de 2018
15 €
Horari: 21:00

Espai Teatre Auditori Municipal

El ganxó Xavi Lloses dóna treva a la seva famosa condició d'antipianista i ens presenta Benaurats, un espectacle indescriptible amb duets de cotxes teledirigits amb viola i ritmes aleatoris mitjançant pilotes de ping-pong. Aliat, aquesta vegada, amb el Quartet Brossa (una sol·licitadíssima formació al servei, anteriorment, de músics com Standstill, Pau Vallvé i Sílvia Pérez Cruz) i la inventiva audiovisual de l'artista Àlex Pallí, també de Sant Feliu, Lloses es proposa seduir-nos amb una posada en escena «de càpsules performatives, visuals transgènics fets a mà, eines a tocar convertides en màgia, per saltar dels climes més poètics i commovedors als llocs més inesperats». Productor i col·laborador de músics com ara Sisa, Marina Rossell i Gerard Quintana, fundador de la Corporació Terrorista per a la Difusió del So i guanyador, l'any 1993, del Premi Puig-Porret per la instal·lació sonora Nautiluslab, Xavi Lloses es referma a Benaurats com un dels artistes sonors amb més afany explorador de Catalunya. Talent ganxó!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Xavi Lloses, piano i direcció / Quartet Brossa: Aleix Puig Caminal, violí / Pere Bartolomé Valls, violí / Imma Lluch Revert, viola / Marçal Ayats, violoncel / Àlex Pallí, audiovisuals
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Concert: Mariona

Concerts

Concert: Mariona

Lloc: Casa Irla - Sant Feliu de Guixols

Data: 23 de Març de 2019

Cantada d'havaneres i seguidament [llegir +]
Cantada d'havaneres

Concerts

Cantada d'havaneres

Lloc: Centre Cívic Tueda - Sant Feliu de Guixols

Data: 25 de Març de 2019

Cantada d'havaneres i seguidament [llegir +]