Concerts a Girona

Jordi Molina, 'Retrat en groc'

0 vots
Jordi Molina, 'Retrat en groc'
Jordi Molina, 'Retrat en groc'

Auditori - Teatre Espai Ter

Carrer del Riu, 29 17257 - Torroella de Montgri

Telèfon: 972 755 003
Web oficial
7 de Desembre de 2018
Peu Pla i Graderia 2: 17 € Graderia 1: 20 € Balcó: 14 €
Horari: 21:00

L'Espai Ter té el goig i l'honor d'acollir l'estrena del nou disc de Jordi Molina, Retrat en groc amb un concert exclusiu amb moltes sorpreses.

"Retrat en groc és el reflex del moment professional que visc en l'actualitat: continuar amb el treball de consolidació d'un projecte que es va iniciar amb el disc Matèria del temps (Discmedi 2016) amb la intenció de crear una nova música en la frontera estètica d'allò que és música tradicional i on la tenora fos clar protagonista.

Però també amb aquest disc vull deixar constància del meu dret a la llibertat d'expressió. La prohibició del color groc, com a símbol davant d'una repressió desaforada, ha arribat a límits absurds i ridículs amenaçant molt seriosament un dels principis fonamentals dels drets humans. No puc aïllar-me del complicat moment social i polític que estem vivint i Retrat en groc vol ser una instantània del que està passant al meu entorn, una visió optimista i esperançadora en defensa de les llibertats i reivindicacions bàsiques que corresponen a tota persona pel simple fet de la seva condició humana.

Dedico aquest disc a Carme Forcadell, Anna Gabriel, Clara Ponsatí, Marta Rovira, Meritxell Serret, Toni Comín, Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Carles Puigdemont, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sánchez, Jordi Turull i molt especialment a Dolors Bassa i Lluís Puig".

Jordi Molina

Fitxa artística
Jordi Molina, tenora, composició, arranjaments i direcció musical
Joan Díaz, piano i teclats
Joan Aguiar, violí, guitarró, guitarra i mandola
Franco Molinari, contrabaix
Marc Vila, percussions
Ramon Prats, bateria
Júlia Molina, veu

El concert comptarà amb la participació especial del grup In crescendo i també la dels musics Ramon Cardo (saxo), Joan Mar Sauqué (trompeta) i Eduard Prats (trombó).
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook