Cursos a Girona

Taller Tornar-Te a veure

0 vots
Taller Tornar-Te a veure
Taller Tornar-Te a veure

Escola Municipal de Dansa

C / Països Catalans, s/n 17460 - Celrà

Telèfon: 972 49 26 58
Web oficial
24 de Abril de 2021
Horari: 17:00

Taller de dansa i conversa EXTERIOR ESCOLA MUNICIPAL DE DANSA

Dia Internacional de la Dansa
A càrrec de la Cia. La Mujer del Carnicero, en el marc del projecte Tornar-te a veure, guanyador de les beques #SOSCultura de la Fundació Carulla.

Aquests tallers que es realitzaran dins el mateix espai escènic abans de la presentació de "Carrers de vidre", cerquen obrir un espai de relació entre persones de totes les edats per tal de fomentar els vincles comunitaris. Els intèrprets , juntament amb les ànimes del projecte, dinamitzaran diverses propostes que ens permetran entendre vivencialment com s'ha cuinat el projecte escènic i alhora, compartir vivències personals i elements ( costums, cançons i herbes remeieres) que formen part de la tradició de la nostra comunitat. Dins del taller, cercarem expressar a través de la dansa de manera molt simple, les emocions que hem retingut durant tots aquests mesos de confinament i restriccions socials.

És un taller intergeneracional per gaudir soles o en família, però sobretot és un espai de trobada, d'aprenentatge, un punt de partida per recuperar una idea de comunitat on totes les persones tinguem el nostre espai i escoltem a aquelles que poden compartir la saviesa dels anys viscuts.
Durada: 60 minuts
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook