Cursos a Girona

El Consell Comarcal organitza diversos cursos de monitors de lleure

0 vots
penedesdigital.cat
penedesdigital.cat

Servei de Joventut

Avinguda de l'Alt Empordà, s/n - Garriguella

Web oficial
Tot l'any
Gratuït
Horari: 9:00 h

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va iniciar la setmana passada, amb 24 participants, un nou curs de monitors de lleure que se celebrarà durant tots els caps de setmana a Vilafant –a les instal·lacions de l'escola Sol i Vent-, en horari de divendres tarda i dissabtes tot el dia. L'activitat s'acabarà el 16 d'abril.

Per Setmana Santa tindrà lloc un altre curs de monitors de lleure, en aquest cas combinat a l'àrea de Roses, Castelló d'Empúries i Cadaqués. Les places són limitades. El joves interessats o els que vulguin rebre més informació poden trucar al 972 67 37 28 (Serveis Comarcals de Joventut) o bé preguntar al punt d'informació juvenil dels municipis. En tots els casos aquests cursos compte d'una part teòrica i d'una altra de pràctica que, un cop superades, donaran dret al corresponent títol.

Finalment, també coincidint amb les vacances de Setmana Santa, s'organitza un altre curs, en aquest cas de premonitors de lleure. Serà de caràcter intensius en dos torns diferents (del 17 al 19 d'abril o bé del 20 al 22 d'abril). El lloc de realització serà la Grana-Escola La Perdiu de Cabanes. En el primer cas es lliurarà el diploma de premonitors d'activitats de lleure i el segon el títol d'ajudant de monitor.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook