Espectacles a Girona

L'ull del recol-lector

0 vots
L'ull del recol-lector
L'ull del recol-lector

La Factoria d'Arts Escèniques

C/ Mn. Baldiri Reixac, 403 17820 - Banyoles

Web oficial
16 de Novembre de 2012
6 €
Horari: 21 h

L'ull del recol•lector, associació cultural lantana-sifasol

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Marcel Bassachs. Intèrprets: Neus Masó, Elena Masó, Rosa Vilanova, Jordi Colomer i Marcel Bassachs. Vídeo artista: Juan Antonio Ortega. Fotografia del vídeo: Marco Olmos. Assistent de vídeo: Andrés Farías. Assistent coreografia: Mari Siles Segarra / Cia. Altaïr (Ariège, França). Producció: Bassachs Birosta S.L , Associació Cultural Lantana-Sifasol. Amb el suport de: Ajuntament de Banyoles-Cultura, Factoria de les Art de Banyoles, Kreas- Aj. Girona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

SINOPSI
L'Ull del Recol•lector planteja un espectacle de moviment i poesia basat en el poemari homònim del poeta banyolí Jordi Colomer Feliu.
Tres paisatges acompanyen la idea d'evolució: l'àrid, que dona pas a un espai on tot comença a créixer fins arribar a un paisatge frondós i organitzat. La dansa i la paraula recullen l'esperit científic de recerca del poemari L'Ull del Recol•lector al voltant del fet natural i la necessitat de la reflexió sobre els seus interiors. Una aproximació holística davant el diàleg constant i ric de la ciència i l'art amb l'home.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Restaurants propers

Can Xabanet
> 251.04 mts de La Factoria d'Arts Escèniques

En una màsia anitga de gairebé un segle  i en un ambient natural a prop de  l'estany  des de 1942  trobem aquest restaurant. [llegir +]

Província: Girona | Localitat: Banyoles | Direcció: Carme, 24-27 | Tel: 972570375