Consulta totes els/les Espectacles de Girona i la programació d'ocio a Girona."/>

Espectacles a Girona

Sessions LP #39 '"What's Going On' de Marvin Gaye

0 vots
Sessions LP #39 '
Sessions LP #39 '"What's Going On' de Marvin Gaye

Espai Marfà

C/ de Baix, 2 17006 - Girona

Web oficial
6 de Març de 2021
Gratuït
Horari: 12:00

Amb Lalo López

Al tombant de 1970 Marvin Gaye, el Príncep de la Motown, resolgué tot de conflictes personals i professionals amb un disc conceptual que es desviava de la seva trajectòria anterior i es presentava amb una nova estètica i temàtica. Assumint també el rol de productor prengué un to més informal i es feu acompanyar pels Funk Brothers, per plantejar noves composicions carregades amb lletres crues sobre els conflictes racials, la guerra, les desigualtats i la violència als carrers. Tot i les reticències de la pròpia discogràfica per publicar-lo, el disc fou un èxit immediat i encara és considerat una de les obres mestres de la música popular del segle XX.

A càrrec de Lalo López, compositor, productor, músic i agitador de l'escena musical afroamericana estatal. Membre del col·lectiu Nación Funk, plataforma de creació i difusió de bandes com Fundación Tony Manero, Chocadelia Internacional i Cardova, dels quals en forma part. Col·laborador amb Joe Bataan & Los Fulanos, Achilifunk Sound System, ha estat guitarrista amb The Excitements, Albert Pla & Pascal Comelade, i actualment amb Joel Sarakula.
És divulgador de la música afroamericana a través de les seves xerrades sobre historia del Funk, i de la feina d'artista al programa Flipart de la Diputació de Barcelona als instituts catalans.

SESSIONS LP. CICLE D'AUDICIONS COMENTADES D'ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d'audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Joan Puigdemont

Espectacles

Joan Puigdemont "Putxy"

Lloc: Centro Cultural La Mercè - Girona

Data: Tot l'any

Ballarins: Laida Tanco, Lali Mateu, [llegir +]