Espectacles a Girona

Spoutnik blanc

0 vots
Spoutnik blanc
Spoutnik blanc

Festival Sismògraf 2017

Passeig Ramon Guillamet, 10 17800 - Olot

Web oficial
del 21 al 22 de Abril de 2017
12 €
Horari: 22:00

Anna Ventura – L'Universelle Illustrée

Claustres del Carme

Concepte, coreografia i interpretació: Anna Ventura i Cortes / Assistents de coreografia: Sylvie Ageon, Patricia de losAngeles / Música original: 3ZEKIEL, Karinn Helbert, Laurent Perrier / Escenografia i decorats: MC DLD, Anna Ventura / Realització escenografia: El Gat Vell / Disseny de llums: Emmanuel Basibe / Vestuari: Maria Conception DLD, Yolaine Guais / Director tècnic: Laurent Rieuf/ Producció: Département de Kréation Dynamique

Amb el suport de: ODIA Normandie / Office de diffusion et d'information artistique de Normandie

Spoutnik blanc és una performance especialment creada pels Claustres del Carme, l'espai que l'acollirà durant el Festival Sismògraf 2017. Agafant prestat el nom del satèl·lit rus Spoutnik*, aquesta peça es desplega en una constel·lació d'accions, una successió d'episodis vinculats per la bellesa, allò insòlit i una reivindicació estètica. Els paisatges emocionals, el xamanisme i una presència sensible són alguns dels elements que caracteritzen els mons fantàstics d'aquesta coreògrafa i ballarina. Anna Ventura ha creat una peça única i original, una proposta que excedirà el marc de representació i convertirà els Claustres del Carme en un pou d'imatges. Temps oníric, suspès i infinit. Una pista d'aterratge d'estels, focs i arabescos d'on cada dia escaparan alguns personatges cap als carrers d'Olot. Éssers estrafolaris que passejaran per la ciutat durant els dies del festival, a la recerca d'un intercanvi amb l'entorn urbà, la gent i l'arquitectura.

*Spoutnik (del rus спутник , significa «company» o «satèl·lit») és una família de satèl·lits llançats per la URSS el 4 d'octubre de 1957. Spoutnik és el primer aparell en òrbita al voltant de la terra i marca el principi de l'era espacial.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Estudi per a pandereta

Espectacles

Estudi per a pandereta

Lloc: Festival Sismaògraf 2018 - Olot

Data: 21 de Abril de 2018

Centre de la ciutat [llegir +]
Cinc minuts de dansa

Espectacles

Cinc minuts de dansa

Lloc: Festival Sismaògraf 2018 - Olot

Data: 21 de Abril de 2018

Centre de la ciutat [llegir +]