Espectacles a Girona

Estat d'emergència

0 vots
Estat d'emergència
Estat d'emergència

Teatre Principal d'Olot

Carrer de l'Escultor Miquel Blay, 5 17800 - Olot

Web oficial
19 de Desembre de 2020
12 euros, menors de 12 anys 8 euros
Horari: 19:00

Una producció que estava pensada per mostrar-nos mitjançant el circ com veuen el món i com s'enfronten als problemes d'un planeta a punt de col·lapse els joves artistes d'avui ha acabat creant-se. I ho ha fet en plena emergència sanitària.

Com ha influït en l'espectacle la situació i el confinament durant el qual ha estat creat en bona part? Ho veureu en una proposta amb una escenografia minimalista complementada amb l'ús del vídeo i un tractament gairebé documental que serveix per retratar el circ d'avui, però, especialment, el circ del futur.

Firma la proposta Joan Ramon Graell, un expert portador d'aeris que s'ha format a l'Escola Superior de les Arts del Circ de Bèlgica (ESAC) i que, entre moltes altres produccions, ha treballat a Rodó i Invisibles (totes dues del Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9 Barris), i a Homeland, dirigit per Roberto Oliván. A més, ha col·laborat amb companyies com Circ Cric, Cirque Hirsute o Los2Play, i té una llarga experiència en el camp del circ social i cooperatiu. Ha tingut la col·laboració de Joan Arqué -un expert en el món del circ, i, en concret, en les tècniques del clown, que va codirigir Invisibles amb Graell i que és integrant de Rhum & Cia- i de Špela Vodeb, una artista eslovena que domina especialment el moviment acrobàtic.

Direcció: Joan Ramon Graell, amb Joan Arqué i Špela Vodeb
Autoria: Creación colectiva
Dramatúrgia: Joan Arqué
Moviment: Špela Vodeb
Interpretació: Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas i Bruno Toso del Valle
Espai escènic i disseny de llums: Adrià Pinar
Disseny del vídeo: Julià Rocha Pujol
Vestuari: Rosa Lugo Fàbregas
So: Xavier Janué Miret
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook