Exposicions a Girona

Primitiu

0 vots
Primitiu
Primitiu

Centre Cultural la Mercè

Pujada de la Mercè, 12 17004 - Girona

Telèfon: 972 223 305
Web oficial
14 de Setembre de 2017
Gratuït
Horari: 19:00

Primitiu és un projecte escultòric de recerca i creació que exposa una col•lecció d'escultures de resina de polièster acompanyada d'una sèrie de quadres de pintura a l'oli i aquarel·la, també mostra les proves prèvies i part del procés de la creació d'aquestes. L'artista vol aprofundir en l'essencialitat del material per a la posterior aplicació i la diversitat de resultats i impressions que pot arribar a transmetre, conservant una mateixa línia estètica.
Al crear l'obra no es basa en cap referent directe, treballa a partir de la imaginació i el record. En les seves peces sovint es barregen elements arquitectònics i naturals amb la figura humana, creant així un ambient oníric que té l'objectiu de transmetre els sentiments més profunds, permetent una connexió entre el món intangible i el món tangible.
Primitiu és un projecte becat pels ajuts Girona Kreas.

L'objectiu principal d'aquest projecte escultòric és poder experimentar amb diferents materials i tècniques per assolir una gran varietat de textures, pàtines i colors a partir de silicones, resines de polièster, ceres, metalls, etc... L'experimentació, la connexió amb nous materials i formes, la imaginació com a fil conductor d'expressivitat, records volàtils, el començament, l'origen, el primer temps, el més instintiu, allò PRIMITIU.

Artista: Pol Ballonga Montoliu.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Bardenas Reales

Exposicions

Bardenas Reales

Lloc: Centro Cultural La Mercè - Girona

Data: Tot l'any

L'exposició mostra una cronologia [llegir +]
Joan Maragall, el poeta extasiat

Exposicions

Joan Maragall, el poeta extasiat

Lloc: Centro Cultural La Mercè - Girona

Data: Tot l'any

L'exposició mostra una cronologia [llegir +]