Exposicions a Girona

Dalí Breaking News

0 vots
Dalí Breaking News
Dalí Breaking News

Casa de Cultura de Llançà

Plaça Major, s/n 17490 - Llançà

Web oficial
del 29 de Abril al 28 de Maig de 2017

Amb l'objectiu de commemorar els 25 anys de la mort de l'artista i coincidint amb els 40 anys de la inauguració del Museu Dalí de Figueres el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat aquesta exposició, utilitzant com a fil conductor imatges de l'artista Salvador Dalí provinents de l'arxiu fotogràfic de l'Agència EFE que enguany celebra el seu 75è aniversari.

«Dalí Breaking News» analitza la figura de Dalí des del punt de vista del periodisme i de l'habilitat innata del personatge per convertir-se en el focus d'atenció de la premsa, tot posant en relleu la faceta del Dalí mediàtic, capaç d'aparèixer en totes les seccions d'un diari. L'exposició conté fotografies que mostren la seva presència internacional, la passió que despertava i les celebritats que el rodejaven.

Es tracta d'un projecte itinerant pensat per adaptar-se a diferents sales de les comarques gironines. Les fotografies de l'artista escollides per a la mostra segueixen un fil expositiu estructurat en forma de diari, i s'han agrupat en sis apartats: cultura, política, societat, ciència, internacional i media. Tot plegat conforma un recorregut que ens permet apropar-nos a la figura de Dalí i conèixer la seva natural teatralitat en relacionar-se amb el món.

La informació i les cites de Dalí que hi ha en els diversos àmbits de l'exposició han estat extretes de l'entrevista que el programa A fondo de TVE va fer a l'artista (el 27 de novembre de 1977) i que es podrà veure íntegre a l'exposició. A l'apartat "Vídeo" trobareu un enllaç directe a parts de l'entrevista.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats