Exposicions a Girona

Polvorins

0 vots
Polvorins
Polvorins

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

C. Surís, 28-34 17220 - Sant Feliu de Guixols

Telèfon: 972.32.40.57
Web oficial
del 14 de Desembre de 2017 al 9 de Gener de 2018

La tretzena edició de la convocatòria del Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines ens acosta al treball del fotògraf gironí Carles Palacio: «Polvorins». Amb aquest reportatge fotogràfic, Palacio ens endinsa en el dia a dia de la comunitat gitana del barri del Disseminat dels Caputxins.

Formada per una trentena de fotografies en blanc i negre, la mostra ens apropa, mitjançant un recull d'imatges molt personal, a un barri, una comunitat, un moment de canvi. Primers plans, detalls, vistes generals... ajuden a entendre l'íntima relació d'aquesta gent amb el seu entorn immediat.

El projecte «Polvorins» és un clar exemple de què és l'obra de Carles Palacio. Des dels seus inicis, el fotògraf ha centrat l'atenció en el món del fotodocumentalisme i la fotografia social. Interessat per comprendre la realitat que l'envolta i aprofundir en els conflictes latents de la nostra societat, Palacio entén la fotografia com el mitjà més idoni per aconseguir-ho i per expressar-se. Els seus personatges són reals, i les situacions que viuen acostumen a ser difícils. En tots els seus reportatges Palacio és capaç d'immortalitzar un instant del temps i transmetre sentiments a través d'actituds i mirades.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats