Llibres a Girona

Presentació del llibre La Cientificación del Alma y el Espíritu

0 vots
Presentació del llibre La Cientificación del Alma y el Espíritu
Presentació del llibre La Cientificación del Alma y el Espíritu

Ateneu

Plaça de l'Estatut, s/n 17460 - Celrà

Telèfon: 972 493 026
Web oficial
10 de Desembre de 2017
Horari: 13:30

Dominik Borucki

El sentir és la primera capacitat de l'ésser humà en la qual es basa tot el seu desenvolupament. Fins i tot la nostra capacitat de pensar i també de pensar racional, s'ha de basar en el sentir. Si no està basada en la capacitat del sentir àmpliament desenvolupada, llavors el pensar no està ben fonamentat. És com construir una casa sense fonaments. Pensar sense sentir resulta ser un pensar sense sentit.

"La Cientificación del Alma i el Espíritu" presenta un ordre simbòlic per pensar el món basat en el sentir i la lògica del sentir.

Amb aquesta obra es pretén fer una aportació a una ampliació de la ciència i del pensar occidental en general que no només observa els resultats exteriors sinó també els resultats interiors, que no només investiga la matèria i les imatges de la realitat sinó també els processos i els patrons que regeixen les funcions de vida i l'ésser humà.

Dominik Borucki és ballarí, coreògraf, psicoterapeuta corporal, artterapeuta, sanador i educador. Dominik treballa amb persones. Treballar amb persones significa acompanyar els seus processos i el seu desenvolupament. Al llarg de 25 anys ha dut a terme aquest treball i ha pogut acompanyar centenars de persones de totes les edats en processos artístics, educatius i psicoterapèutics en més de 15 països d'Europa, Amèrica i l'Índia. D'aquest treball sorgeix i ha crescut l'ordre simbòlic que presenta en aquest llibre.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook