Projeccions Cine a Girona

Documental del mes: 'Los Reyes'

0 vots
Documental del mes: 'Los Reyes'
Documental del mes: 'Los Reyes'

Centre Cívic Santa Eugénia

Santa Eugènia, 46 17006 - Girona

Telèfon: 972 245 111
Web oficial
13 de Juny de 2019
Gratuït
Horari: 20:00

El 2on Dijous de Mes, a les 20 h. a Can Ninetes, Presentació del Director i posterior Fòrum dirigit per Sergi López.

"Los Reyes" és l'skatepark més antic de Santiago de Xile. Però els veritables reis d'aquesta història són en Fútbol i la Chola, dos gossos que han convertit en la seva llar aquest espai obert ple de patinets i adolescents rebels.

A la Chola li encanta jugar amb pilotes que va trobant pel parc, les situa a la vora de les piscines on els patinadors fan els seus trucs i les atrapa just abans que caiguin. En Fútbol, el gos més vell, mira a la Chola amb impaciència i lladra per què deixi caure les pilotes. Al mateix moment, però fora de quadre, escoltem les veus dels adolescents parlant de la seva vida i explicant les seves històries, tan aviat còmiques com dramàtiques.

El resultat final és una pel·lícula que retrata un microcosmos ben particular vist des del prisma d'una parella de gossos que s'estimen i que viuen rodejats d'insectes, cotxes, motocicletes i adolescents. Totes aquestes dimensions es relacionen per crear una gran experiència cinematogràfica on, igual que una tarda patinant o prenent el sol al parc, es respira un alè de llibertat en un món estressant.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook