Projeccions Cine a Girona

Documental del Mes: Honeyland

0 vots
Documental del Mes: Honeyland
Documental del Mes: Honeyland

Centre Cívic Santa Eugénia

Santa Eugènia, 46 17006 - Girona

Telèfon: 972 245 111
Web oficial
10 de Setembre de 2020
Gratuït
Horari: 20:00

Presentació del Director i posterior Fòrum dirigit per Sergi López

En una regió remota i muntanyosa dels Balcans, l'Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s'esgota mai.
Sense protecció ni ajuda, és capaç d'amansar-les per poder extreure'n la mel i vendre-la a la ciutat més propera. L'arribada d'una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l'Hatidze i de les seves abelles. En un primer moment, els rep amb els braços oberts, oferint-los el seu afecte, el seu brandi i els seus consells d'apicultura. Però no passa gaire temps abans que en Hussein, el patriarca de la família nòmada, vegi l'oportunitat de posar en pràctica els seus interessos comercials amb la mel per poder alimentar els seus infants.
Tot i que l'arribada de la família proporciona companyia i alleujament a la soledat de l'Hatidze, també provoca un sotrac en l'ordre natural de la zona i es converteix en una amenaça per als seus mitjans de supervivència. Un retrat colpidor sobre la desaparició d'una forma de vida, que alhora evidencia el fràgil equilibri entre humanitat i naturalesa a través de la mirada d'una dona resilient i extraordinària.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Cinema de terror

Projeccions Cine

Cinema de terror

Lloc: Els Químics Espai Jove - Girona

Data: 6 de Novembre de 2020

Projeccions contínues d'imatges [llegir +]

Projeccions Cine

Projeccions especials de Fires

Lloc: Sant Narcís 2020 - Girona

Data: del 30 de Octubre al 1 de Novembre de 2020

Projeccions contínues d'imatges [llegir +]