Projeccions Cine a Girona

Las damas azules

0 vots
Las damas azules
Las damas azules

Cinema Truffaut

Portal Nou, 7 17004 - Girona

Telèfon: 972 22 50 44
Web oficial
29 de Setembre de 2020
Gratuït
Horari: 20:00

Ho presenta: Enginyeria Sense Fronteres

El 2012, el govern peruà va donar llum verda al projecte miner Conga, a Cajamarca. No és la primera vegada que la mineria amenaça amb els seus projectes d'expansió a la regió. Des de fa més de vint anys, Yanacocha, la mina d'or a cel obert més gran de l'Amèrica Llatina posa en perill els recursos hídrics. En aquest context, neix una resistència femenina sense marxa enrere. Ni els atacs ni la por han aconseguit parar aquestes dones que, amb convicció i esperança, alcen la veu de la lluita per a preservar la vida, la Pachamama i l'aigua.

Emergència climàtica, una advertència global
Enguany, el Cicle de Cinema i Solidaritat (de setembre de 2020 a juny de 2021) ens convida a reflexionar, sota el títol "Emergència climàtica, una advertència global" sobre com el canvi climàtic està generant greus impactes arreu del món. Problemàtiques com el dret a l'aigua, la necessitat de preservar la biodiversitat o l'extractivisme i l'explotació de recursos naturals, entre altres, ens aproximaran a algunes de les causes i efectes dels canvis ambientals, i també ens aproparan a algunes possibles solucions.
Des de setembre de 2020 fins a juny de 2021, us proposem una pel·lícula mensual en una sessió on diverses entitats gironines implicades en aquests temes ens exposaran la seva perspectiva i ens convidaran a fer una reflexió conjunta sobre aquesta realitat.

Direcció: Bérengère Sarrazin. País: Espanya. Any: 2015. Duració: 63 minuts
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Cinema de terror

Projeccions Cine

Cinema de terror

Lloc: Els Químics Espai Jove - Girona

Data: 6 de Novembre de 2020

Varis autors i països. 2015-2018. [llegir +]
Zog, dracs i heroïnes

Projeccions Cine

Zog, dracs i heroïnes

Lloc: Caixa Forum Girona - Girona

Data: 24 de Octubre de 2020

Varis autors i països. 2015-2018. [llegir +]