Projeccions Cine a Girona

Docs del mes. Marwa, petita i valenta

0 vots
Docs del mes. Marwa, petita i valenta
Docs del mes. Marwa, petita i valenta

Museu del Cinema

C/ Séquia, 1 17001 - Girona

Telèfon: 972 412 777
Web oficial
1 de Octubre de 2020
Gratuït
Horari: 19:00

Les millors estrenes documentals a Girona

El primer dijous de cada mes us oferim l'estrena d'una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: Marwa, petita i valenta (Tiny Souls) de Dina Naser (Jordània, Qatar, França i Líban, 2019) 85 minuts. VOSC

La petita Marwa viu en un camp de refugiats d'ençà que va fugir amb la seva família de Síria. L'atenta mirada de la Dina Naser segueix la vida quotidiana de la Marwa, un esperit alegre i obert que no entén de murs ni barrots. El pas de la infantesa a la vida adulta, la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

La Marwa s'ha adaptat a la vida al camp, té amics amb qui jugar i va a l'escola. Però quan el seu germà gran és interrogat per les autoritats sobre la seva associació amb militants extremistes, es topa amb una nova realitat: la seva vida "assentada" pren un gir immens que la farà qüestionar algunes certeses. Durant quatre anys, l'encant, el positivisme i la determinació de la protagonista van captivar a la cineasta, qui va veure en ella, un testimoni inspirador de resistència, supervivència i esperança. Les dures condicions al camp, mai han torçat la voluntat de la Marwa per construir el seu propi camí.

Entrada: lliure. Assistència màxima: 24 persones per tal de garantir la distància de seguretat interpersonal entre totes les persones assistents. Assignació de places: per estricte ordre d'arribada.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats