Projeccions Cine a Girona

Parlem de Cinema? Toro Salvatge

0 vots
Parlem de Cinema? Toro Salvatge
Parlem de Cinema? Toro Salvatge

Museu del Cinema

C/ Séquia, 1 17001 - Girona

Telèfon: 972 412 777
Web oficial
21 de Gener de 2021
Gratuït
Horari: 19:00

Grans obres del cinema sotmeses a debat

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

Aquest mes projectem: Raging Bull (Toro Salvatge) de Martin Scorsese (Estats Units, 1980). 124 minuts. VOSE

Jake la Motta és un jove boxejador que s'entrena durament amb l'ajuda del seu germà i mànager Joey. El seu somni és convertir-se en el campió dels pesos mitjans. Però en Jake és un paranoic molt violent que descarrega la seva agressivitat tant dins com fora del ring. Fins i tot el seu germà és víctima del seu caràcter malaltís. Quan, per fi, aconsegueix l'èxit, la seva vida es converteix en un malson.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l'activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 30 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Es prendrà la temperatura corporal dels assistents abans d'accedir a la sala. Entrada: lliure. Presenta la pel·lícula: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook