Projeccions Cine a Girona

FilmoXarxa presenta: Rauf

0 vots
FilmoXarxa presenta: Rauf
FilmoXarxa presenta: Rauf

Teatre de Lloret

Parc de Can Saragossa, s/n 17310 - Lloret de Mar

Web oficial
17 de Desembre de 2020
4 €
Horari: 19:30

(Soner Caner i Baris Kaya, 2016) Kurdistan

Reprenem l'activitat cineclubista al teatre municipal amb cinc noves propostes de la FilmoXarxa, la xarxa de pantalles cinematogràfiques gestionada per cineclubs d'arreu del territori.

Aquesta tardor, fer-se soci del Cineclub Adler és més senzill que mai; amb només 20 € tindreu accés a totes les projeccions de la temporada. Feu-vos socis del Cineclub Adler, el club dels amants del cinema a Lloret!

Sinopsi

En Rauf, un noi kurd d'onze anys, té un amor platònic. Per això busca el rosa per tot arreu. Les flors, són el símbol de la resistència davant un món que es fon a negre progressivament, una rebel·lió de desitjos que no es compleixen i la llum que hi ha rere les vides que són imperfectes.

Premi EFA Young Audience Award 2016.

La FilmoXarxa és la xarxa concertada de pantalles cinematogràfiques que, sota el lideratge de la Filmoteca de Catalunya i amb la complicitat de la Federació Catalana de Cineclubs, la Direcció General de Política Lingüística i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, es proposa potenciar i difondre el cinema català i europeu, incrementar l'oferta cinematogràfica en llengua catalana a les pantalles del país i fomentar la cultura cinematogràfica entre la ciutadania.

Les sessions de FilmoXarxa al Teatre de Lloret són gestionades per Cineclub Adler.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook